Minutul Triumfului » Liceul Alexandru cel Bun
Minutul TriumfuluiAstăzi în Liceul Teoretic ”Alexandru cel Bun” s-a desfășurat etapa finală a concursului ”Minutul Triumfului” , organizat în premieră , de către elevii clasei a 11-a ”A” . În această etapă , au concurat 8 dintre cei 28 participanți înscriși în concurs , care au reușit să treacă de cele două etape precedente . Aceștia au luptat pentru locurile 3 , 2 , 1 și Premiul Mare .

Buna dispoziție din concurs a fost creată de către energicii prezentatori Vlad Nitreanu și Vasile Doni , care nu s-au sfiit să afle cât mai multe secrete de la participanți , oferind publicului posibilitatea de a cunoaște mai multe despre aceștia .

În încercarea de a-și arăta talentele , concurenții au cântat , dansat , prezentat acrobații și chiar au făcut glume pentru și despre cei prezenți . Evoluția acestora a fost monitorizată de către un juriu alcătuit din Boris Rotaru , Angela Vartic , Svetlana Solomițchi , Ludmila Procopenco și Ecaterina Căpățînă - delegată de către organizatori . În urma consultărilor de la finalul concursului , aceștia au stabilit următoarea ierarhie a participanților :

Locul III
Minutul Triumfului
Mădălina Hîncu

Locul II
Minutul Triumfului
”Pionezele”

Locul I
Minutul Triumfului
Maria Căpățină


Premiul Mare
Minutul Triumfului
Călin Musteață


Aceștia au fost premiați de către administrația liceului cu diplome și cu câte o primă , oferite de altfel și concurenților care astăzi nu au avut norocul să se poziționeze pe primele locuri .

Potrivit organizatorilor , concursul și-a atins scopul : evidențierea elevilor talentați din liceu . Aceștia au declarat că-și doresc ca ”Minutul Triumfului” să devină o tradiție și speră ca în anul viitor să atingă o nouă performanță .

_____________________________________

Minutul Triumfului Minutul Triumfului Minutul Triumfului Minutul Triumfului Minutul Triumfului Minutul Triumfului Minutul Triumfului Minutul Triumfului Minutul Triumfului
Inapoi »
  • Vizualizari: 2234