1 septembrie 2015 » Liceul Alexandru cel Bun
Dragi elevi, stimaţi profesori, părinţi, stimaţi oaspeţi an de an, la început de toamnă ne aflăm la linia de start a unui nou an e studii – anul 2015-2016.
În acest an de studii vor păşi pragul liceului nostru peste 1170 de elevi, remarcabil fiind faptul că în clasa 1 au fost înmatriculaţi 135 de copii care vor fi repartizaţi în 5 clase.
Graţie ajutorului acordat de către părinţi, mijloacelor băneşti alocate instituţiei noastre pentru reparaţii curente şcoala a fost bine pregătită către noul an şcolar, fapt care a fost menţionat de către comisia de primire a instituţiilor către noul an de studii. Liceul dispune de toate resursele pentru a asigura o educaţie de calitate. Nu ne rămîne decît să conjugăm eforturile: Elevi, profesori, părinţi, APL pentru a obţine succese şi performanţe.
Dragi elevi ! au rămas în urmă zilele vacanţei, pe parcursul verii va-ţi vitaminizat, aţi crescut mai mari, mai puternici şi sper mai înţelepţi şi dornici de carte. Să aştept sălile de studii, profesorii, cărţile. Să nu uitaţi că dreptul la învăţătură este însoţit de obligativitatea de a frecventa regulat şcoala şi de a depune efort maxim pentru însuşirea cunoştinţelor necesare pentru a fi competenţi să vă încadraţi în societate. Păstraţi bunurile şcolii , folosiţi-vă de tot ce vă oferă şcoala. Cu ocazia unui nou an şcolar vă îndemn să renunţaţi la ocupaţiile secundare, să vă împreeteniţi cu cartea, deoarece numai prin cunoştinţe puteţi ajunge la un viitor frumos.
Un mesaj aparte micuţilor din clasa I.
Ve-ţi păşi pentru prima dată pragul acestei şcoli care vă va duce într-o lume de basm, în ţara cunoştinţelor. Aici veţi creşte mari, vă veţi forma ca personalităţi şi sper ca peste ani la absolvire să fiţi mîndri că aţi învăţat în Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun”. Sănătate, succese. Noi profesorii punem mari speranţe în voi.
Stimaţi colegi! Ne aşteaptă o perioadă fructuoasă de activitate, un nou început, un nou an şcolar. Un an care înaintează noi exigenţe faţă de pregătirea şi activitatea dumneavoastră, însă trebuiesă înţelegem că aceasta este o necesitate stringentă, dacă ne dorim ca şcoala să supravieţuiască, să iasă învingătoare în confruntarea cu noile provocări ale timpului. Vă doresc în noul an şcolar curajul de a încerca lucruri noi, optimism, succese.
Stimaţi părinţi ! vă mulţumesc pentru că vă alăturaţi demersului educaţional al şcolii în care învaţă copii dumneavoastră, înţelegînd că doar în comun ne putem realiza speranţele pe care ne le legăm de viitorul copiilor. Şcoala umăr la umăr cu familia are obligaţia de a face ordine în minţile şi sufletele copiilor învăţîndu-i cum să deosebească binele de rău.
Am încredere că vom fi alături, privind spre acelaşi orizonturi.
Ne dorim un nou an şcolar fără probleme, profesori mulţumiţi de munca prestată copii ascultători şi dornici de carte, părinţi înţelegători şi săritori la nevoie.

Într-un ceas bun !
Să ne ajute Dumnezeu !

Directorul
Liceului Teoretic „Alexandru cel Bun” V.Zavate
Inapoi »
  • Vizualizari: 1571