Ultimul sunet » Liceul Alexandru cel Bun
Ultimul sunetAstăzi în toate instituțiile de învățământ pre-universitare a avut loc tradiționalul ”ultimul sunet” . La Liceul Toretic ”Alexandru cel Bun” din or. Sîngera evenimentul a început la ora 8:30 cu onorarea Drapelului de Stat și intonarea Imnului Republicii Moldova .

Imediat după aceasta Directorul liceului - Valeriu Zavate a adresat urări de bine absolvenților , profesorilor dar și părinților . Felicitări au venit și din partea Primarului or. Sîngera - Valeriu Poiată . Acesta i-a îndemnat pe absolvenți să muncească cât mai mult pentru atingerea scopurilor , subliniind că doar prin străduință pot fi realizate lucruri frumoase .

Atât direcția liceului cât și elevii au primit urări de bine și din partea Direcției Generale Educație Tineret și Sport , acestea fiind însoțite de o diplomă pentru pregătirea calitativă a liceului .

Ultimul sunet


Diplome , cupe și medalii au primit și unii elevi care pe parcursul anului școlar 2012 - 2013 au obținut locuri de frunte la competiții , concursuri , olimpiade , atât municipale cât și internaționale . Elevii care au obținut în acest an succese deosebite la învățătură au fost și ei nominalizați , primind din partea administrației publice locale în persoana Primarului Valeriu Poiată diplome și premii bănești .

Ultimul sunet
Ultimul sunet
Ultimul sunet
Ultimul sunet
Ultimul sunet


Evenimentul de azi a culminat cu dansul absolvenților , care în acest an s-au remarcat printr-un stil unic , deosebit de valsul obișnuit ”ultimului sunet” . Astfel aceștia au făcut o combinație dintre mai multe stiluri de dans , de la tradițional până la modern . Dansul nu i-a lăsat într-o parte nici pe profesori , aceștia fiind invitați de către un grup de absolvenți în mijlocul careului pentru a-i onora cu un ultim dans .

Ultimul sunet
Ultimul sunet
Ultimul sunet
Ultimul sunet
Ultimul sunet
Ultimul sunet


Ultimul sunet al anului de studii 2012 - 2013 i-a chemat pe toți elevii la ultima lecție de dirigenție , care s-a încheiat cu felicitări reciproce și urări de bine .
Inapoi »
  • Vizualizari: 2675