”Miss Liceu” editia a II-a » Liceul Alexandru cel Bun
”Miss Liceu” editia a II-aAstăzi în Liceul Teoretic ”Alexandru cel Bun” s-a desfășurat a II-a ediție a concursului ”Miss Liceu” . La acest concurs au participat 10 eleve din liceu , care au încercat să demonstreze juriului că merită titlul de ”Miss Liceu” . Concursul a fost organizat de către Maia Bîstrițchi , profesoară de L. Rusă , care a fost ajutată de alți câțiva profesori .

”Miss Liceu” editia a II-aImediat după introducere , fetele au fost supuse probei sportive în cadrul căreia acestea au defilat în postură de majorete . Combinând muzica cu mișcările de gimnastică , fetele au reușit să facă spectacol , fiind remunerate din sală cu aplauze .

”Miss Liceu” editia a II-aCea de-a doua probă a fost testul de ingeniozitate . În cadrul acesteia concurentelor li s-au pus întrebări care începeau cu formula ”Ce ai/vei face dacă ...” . Unele fete au fost pragmatice și au dat răspunsuri serioase , altele însă s-au dovedit a fi destul de ingenioase dând răspunsuri care au amuzat sala întreagă .

”Miss Liceu” editia a II-aImediat după aceasta a urmat ”Tema pentru acasă” . La acest capitol cele zece rivale s-au întrecut să demonstreze că sunt cele mai talentate , uimind publicul prin muzică , dans , poezie și chiar prin dresaj , făcând un spectacol nemaiîntâlnit în liceu .

Cea de-a patra probă la care au fost supuse fetele a fost tradiționala prezentare a rochiilor de seară . Acestea au defilat elegant pe podium în ținute diferite - între monocrom și multicolor , modest și pretențios .

În cadrul celor patru probe toate participantele s-au descurcat excelent îngreunând sarcina juriului de a forma un clasament . Totuși până la urmă jurații au ajuns la un consens în ceea ce ține de rezultate prezentând publicului următorul ”raport” :


”Miss Gingășie” - Dana Niculăescu

”Miss Liceu” editia a II-a


”Miss Grație” - Maria Lungu

”Miss Liceu” editia a II-a


”Miss Tandrețe” - Inga Martin

”Miss Liceu” editia a II-a


”Miss Eleganță” - Mihaela Cazacu

”Miss Liceu” editia a II-a


”Miss Zâmbet” - Doina Gupca

”Miss Liceu” editia a II-a


”Miss Inteligență” - Irina Erhan

”Miss Liceu” editia a II-a


”Miss Farmec” - Mihaela Croitoru

”Miss Liceu” editia a II-a


”Miss Popularitate” - Mihaela Cătărău

”Miss Liceu” editia a II-a


”VICE-MISS” - ANA BIVOL

”Miss Liceu” editia a II-a


”MISS LICEUL TEORETIC ALEXANDRU CEL BUN 2013” - DANIELA LUNGU

”Miss Liceu” editia a II-a


”Miss Liceu” editia a II-aPe lângă frumoasele participante , sala a avut ocazia să admire invitații speciali : interpretul Serj Kuzenkoff și băieții de la Comedy Underground . Aceștia din urmă au prezentat o serie de parodii legate de viața de zi cu zi dar și cu tentă locală . Astfel publicul a avut parte de o bună dispoziție , arătându-se dornic de a revedea în viitor acești oaspeți .

La concurs a fost prezent și Primarul or. Sîngera - Valeriu Poiată , care din numele Primăriei a felicitat toate participantele , oferindu-le totodată și premii , la care s-a alăturat și administrația liceului . Primarul a ținut să mulțumească organizatorilor pentru efortul depus și concurentelor pentru implicare . Acesta a spus că și-ar dori ca concursul să devină o tradiție pentru liceul din localitate , astfel ca în fiecare an să poată fi confirmat faptul că Sîngera are cu ce se mândri .

”Miss Liceu” editia a II-a
Inapoi »
  • Vizualizari: 3541