Eveniment » Liceul Alexandru cel Bun
Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei ProfesoruluiMult stimați pedagogi,

Primăria or. Sîngera exprima profunda recunoștință tuturor pedagogilor pentru devotamentul şi sacrificiul pe care îl manifestați zi de zi, pentru efortul calificat şi plin de abnegație depus la instruirea şi educarea unei generații de tineri competitivi şi inteligenți. Vă dorim sănătate şi prosperitate...


INAUGURAREA BRADULUI LA LICEUL TEORETIC „ALEXANDRU CEL BUN”
Magia sărbătorilor de iarnă a ajuns și în curtea liceului teoretic „Alexandru cel Bun”.

Toamna se numără bobocii
„În școală e forfotă mare
Clasa I e-n sărbătoare ... ”

SUB CĂCIULA LUI GUGUȚĂ
În Liceul Teoretic ,,Alexandru cel Bun” la ziua de 5 noiembrie 2015 i-au adunat pe 28 de elevi din clasa a III-a ,,D” și 26 de elevi din clasa a III-a ,,F” sub căciula lui Guguță, diriginții- Prepelița Angela și Pînzaru Natalia, împreună cu oaspetele de onoare Constantin Dragomir și bibliotecara Celac Stela.


GALA LAUREAȚILOR 2015
Vineri, 22.05.2015, în incinta liceului nostru s-a organizat tradiționala sărbătoare
„Gala laureaților - 2015”.

Ziua copiilorZiua de 1 Iunie reprezintă pentru mai multe țări ale lumii una dintre cele mai frumoase sărbători – Ziua Copilului. În or. Sîngera, Primăria în colaborare cu administrația Liceului Teoretic ”Alexandru cel Bun” au organizat un concert special pentru copii. Aceștia au avut posibilitatea să cânte, să danseze și să se distreze prin diferite jocuri. Pe scenă au evoluat copii și tineri amatori care au interpretat diferite piese dedicate copilăriei.

. . .

Ultimul sunet 2014Astăzi, 30 Mai 2014, în toate instituțiile de învățământ pre-universitare a avut loc tradiționalul ”ultimul sunet” . La Liceul Toretic ”Alexandru cel Bun” din or. Sîngera evenimentul a început la ora 8:30 cu onorarea Drapelului de Stat și intonarea Imnului Republicii Moldova .

Imediat după aceasta a luat cuvântul Directorul liceului – Valeriu Zavate, care a felicitat în primul rând absolvenții și le-a urat succese la examene. De asemenea acesta a făcut un bilanț al activității liceului pe parcursul ultimului an de studiu . . .