SUB CĂCIULA LUI GUGUȚĂ » Liceul Alexandru cel Bun
Noi,învățătoarele, i-am ghidat pe elevi la lectura operelor lui Spiridon Vangheli și Constantin Dragomir. Elevii erau nerăbdători să intre și ei sub căciula magică în care a încăput Guguță și prietenii săi.
Gătiți ca de sărbătoare, mîndri, dar un pic speriați de jurnaliștii postului Jurnal TV, am intrat în lumea copilăriei, trecînd pe sub cușma lui Guguță. Guguțele și guguții au recitat poeziile lui Constantin Dragomir și au cîntat cîntecele melodioase ce le-a scris autorul.
Scenetele: Casa Părintească, Guguță o învață pe mama să meargă pe bicicletă, Radu și Rodica, Titirică au fost înscenate din operele lui Spiridon Vangheli.
Cîntectul ,,Guguță”a răsunat ca un imn al copilăriei, ce a adus pe aripi în zbor mii de aplauze ale spectatorilor.
Constantin Dragomir a discutat cu elevii, îndrumîndu-i să citească cît mai mult.
Noi, învățătoarele lor, ne bucurăm nespus de rezultatele acestor bravi elevi, deoarece prin ei ne putem realiza cele mai înalte idealuri și atinge cele mai cutezante înălțimi.Suntem sigure că visele lor de a cuceri necunoscutul, de a deveni cineva în viață se va realiza.Au tot ce le trebuie:părinți iubitori, o școală frumoasă, învățători dotați și dorința de a fi învingători.
Prepelița Angela,învățătoarea clasei a III-a ,,D”
Pînzaru Natalia învățătoare clasei a III-a ,,F”

SUB CĂCIULA LUI GUGUȚĂ
SUB CĂCIULA LUI GUGUȚĂ
SUB CĂCIULA LUI GUGUȚĂ
SUB CĂCIULA LUI GUGUȚĂ
SUB CĂCIULA LUI GUGUȚĂ
SUB CĂCIULA LUI GUGUȚĂ
SUB CĂCIULA LUI GUGUȚĂ
SUB CĂCIULA LUI GUGUȚĂ
Inapoi »
  • Vizualizari: 1491