Ziua Internationala a Copilului » Liceul Alexandru cel Bun
Ziua Internationala a CopiluluiAstăzi în mai multe țări ale lumii este sărbătorită Ziua Internațională a Copilului . În or. Sîngera copiii au avut parte de o sărbătoare deosebită , organizată de către administrația publică locală , în curtea Liceului Teoretic ”Alexandru cel Bun” . Primarul Valeriu Poiată i-a felicitat pe cei mici cu sărbătoarea lor și le-a promis că în fiecare an aceștia vor avea parte de tot mai multe lucruri frumoase de 1 iunie .

În acest an copiii au prezentat un mini-concert , demonstrând părinților și tuturor celor prezenți calitățile lor artistice iar în schimb au primit înghețată gratuită din partea reprezentanților Primăriei . Primarul Valeriu Poiată a organizat amplasarea în fața liceului a unui parc de distracții , iar copiilor din familii defavorizate acesta le-a asigurat accesul gratuit .

Tot cu această ocazie a fost organizat un campionat la fotbal între juniorii din localitățile Sîngera , Dobrogea , Floreni și Băcioi . Echipele din Băcioi și Dobrogea au pierdut cu 3:0 din cauza că nu s-au prezentat la meciuri , iar echipa din Floreni a fost învinsă cu scorul de 7:2 . Finala a fost jucată de către două echipe din or. Sîngera , reprezentanții născuți în anul 1999 și cei din 2000 . Ultimul meci s-a încheiat cu scorul de 6:2 , cei din '99 reușind să se impună .

____________________________________


Ziua Internationala a CopiluluiZiua Internationala a CopiluluiZiua Internationala a CopiluluiZiua Internationala a CopiluluiZiua Internationala a CopiluluiZiua Internationala a CopiluluiZiua Internationala a CopiluluiZiua Internationala a CopiluluiZiua Internationala a Copilului
Inapoi »
  • Vizualizari: 1581